Meer resultaten voor yoga

 
 
yoga
Fabletics Yoga Outfits Yoga Accessoires.
Ben je al lid? Welkom terug bij Fabletics! E-mail Wachtwoord minimaal 6 tekens. Onthoud mij Wachtwoord vergeten? Nog geen account? Vul hieronder je e-mailadres in om je wachtwoord opnieuw te kunnen instellen. Reset wachtwoord Terug naar inloggen. Nog geen lid? Schrijf je in voor het flexibele VIP lidmaatschap voor exclusieve toegang tot Kate Hudson's' activewear lijn. Voordelen van het lidmaatschap. Stijl Elke maand nieuwe collecties met frisse, modieuze outfits. Praktisch Onze kleding flatteert je silhouet en zorgt voor extra comfort tijdens het sporten. Kwaliteit wij combineren trendy designs met hoogwaardig materiaal voor de perfecte pasvorm. Waarde Krijg hoogwaardige kleding voor een betaalbare prijs. Complete outfits vanaf 4995. Gemak Geniet maandelijk van persoonlijk samengestelde outfits, gratis verzenden en gemakkelijk ruilen. Flexibiliteit Er is geen verplichting tot aanschaf. Sla gewoon de maand over voor de 5e. Product matches for." Get Your OM On! Ontdek het yoga aanbod.
Home.
Het is mogelijk bij Yoga Leerdam individuele lessen te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je om medische redenen eerst uit zou willen proberen of Yoga iets voor je is, kan een individuele les uitkomst bieden. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om alleen les te krijgen.
Yoga is niet synoniem met radicaal-rechtse denkbeelden NRC.
Stond yoga ooit te boek als geitewollensokkenactiviteit, iets voor hippies en alternatievelingen in de jaren zeventig, dat imago werd in het afgelopen decennium rap afgeschud. Yoga werd een breed geaccepteerde en wijd beoefende sport bij onder meer concentratieproblemen, burn-out, depressie en fysieke klachten.
Yogisha de yogawinkel van Nederland Yogisha.
Mooie lange yoga top met een ronde hals en ingebouwde sport bh met uitneembare cups voor goede steun in alle yoga houdingen. Op de rug een prachtig detail van gekruiste bandjes. Gemaakt van een super zachte mix van Lyocell en biologisch katoen.
Yoga Volkshotel.
Iedereen kan zo nu en dan wat ontspanning gebruiken. Yoga lerares Mareille Outshoorn: Mijn lessen zijn een mix tussen Vinyasa, Hatha en Yin Yoga. De lessen zijn leuk en speels. Wat je wil bereiken met yoga is voor iedereen anders.
Yoga volgen bij Yoga Best in sfeervolle yoga studio. Hatha yogalessen in Best.
Wij zijn gespecialiseerd in Hatha Yoga, Meditatie, Restorative Yoga en Easy Flow Yoga. De lessen zijn voor iedereen geschikt. Onze docenten zijn goed opgeleid, deskundig en enthousiast. Wanneer je momenteel liever niet naar de studio wilt komen is er de mogelijkheid de lessen live vanaf thuis te volgen via je tablet, telefoon of pc. Wat yoga voor je kan betekenen.
Thriveyoga Yogaschool amsterdam.
Het unieke thrive concept is om meerdere kleine studio's' te realiseren in plaats van één grote, om zo het persoonlijke karakter te kunnen waarborgen en de yoga filosofie zo breed toegankelijk te maken! Thrive Yoga heeft drie locaties in Amsterdam Oost.
Kenamju Yoga.
Holistic Self Rescue. Holistic Pre Self Rescue. Bij je thuis. Children of the Water. Holistic Self Rescue. Holistic Pre Self Rescue. Bij je thuis. Kenamju biedt een dynamische vorm van yoga aan. De lessen bestaan uit verschillende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen die zorgen voor een goede lichamelijke en geestelijke conditie.
YogaLoft Nu Online Yoga bij YogaLoft. Kies voor kwaliteit. Alle yoga lessen live met de mogelijkheid 7 dagen de replay mee te doen.
Yoga Loft is een plek voor dagelijkse lessen, workshops en opleidingen op het gebied van yoga, sport, voeding, gezondheid en spiritualiteit. Bij Yoga Loft bieden we niet alleen veel verschillende soorten yoga aan, ook hebben wij veel leuke workshops, evenementen en heerlijke ontspannende massages.

Contacteer ons