Meer testosteron met Tongkat Ali

tongkat ali testosteron


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Meer testosteron met Tongkat Ali

testosteron tongkat aliEurycoma Longifolia Jack is de naam voor Tongkat Ali. De plant met misschien wel de meeste voordelen voor de mannelijke seksualiteit (en de vrouwelijke).

Deze plant wordt in Maleisië al eeuwen gebruikt omwille van zijn afrodisiac capaciteiten. Maar er is meer dan dat. Tongkat Ali kan voor alles wat met mannelijkheid te maken heeft gebruikt worden.

Tongkat Ali zorgt niet alleen voor meer testosteron, een hoger libido, meer sperma of meer spiermassa, vet verbranden of de grootte van het mannelijk geslachtsorgaan vergroten, Tongkat Ali is een van de meest krachtige kruiden die de natuur voor ons in petto heeft.

Wat is Tongkat Ali

tongkat aliTongkat Ali is een kruid dat groeit in de jungle van Maleisië, Thailand en Indonesië. Het staat bkend als Tongkat Ali, Tung Saw & Pasak Bumi. Het staat ook bekend als plantaardige viagra.

Eeuwenlang werd deze wortel gebruikt als een afrodisiac, een gezonde tonic en energie booster. Nu kan men het in het Westen ook gebruiken.

Gebruik en voordelen van Tongkat Ali

Hoger libido

Reeds eeuwenlang wordt Tongkat Ali gebruikt als natuurlijk afrodisiac.

In een studie werden oudere muizen behandeld met Tongkat Ali voor 10 dagen. De groep die Tongkat Ali had genomen toonde duidelijk hogere interesse in de vrouwelijke ratten. De effecten waren zichtbaar na 5 tot 8 dagen.

Meer testosteron

Een van de grootste redenen waarom mensen Tongkat Ali extract gaan gebruiken is omdat het het testosteron verhoogt. Tongkat Ali zal inderdaad het testosteron verhogen, maar niet op de manier dat de meeste testosteron boosters dat doen.

Ook Interessant:  Tongkat Ali bijwerkingen

De meeste synthetische testosteron booster verhogen het testosteron dat aangemaakt wordt in de Leydig cellen (die stoppen dan met het produceren van testosteron) Tongkat Ali verhoogt het aantal Leydig cellen, terwijl het ook zal helpen de natuurlijke hoeveelheid hormonen beter te gebruiken door het lichaam. Het resultaat is een blijvend hoog testosteron. (onderzoek)

Meer sperma

Voor mannen die problemen hebben met hun vruchtbaarheid en moeilijk hun vrouw zwanger kunnen maken hebben we goed nieuws te melden.

Het is zo dat de plant de kwaliteit en de hoeveelheid van het sperma verbetert.  (1)

Een onderzoek toonde ook aan dat de kwaliteit van het sperma beter was. (1)

Er werd ook nog eens vastgesteld dat de teelballen groter worden. Dit zou een logische verklaring zijn voor de toename aan sperma.

Net als bij het verhogen van het aantal sperma, zal Tongkat Ali ook zorgen voor sterkere orgasmes.

Uithouding

Doordat we een toename zien aan testosteron, sperma en spiermassa. Krijgen we automatisch ook meer uithoudingsvermogen. Dat kan zowel gebruikt worden voor atletische doeleinden of in de slaapkamer.Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Mannen kunnen duidelijk beter presteren na het gebruik van dit kruid.

Spiergroei

Onderzoeken hebben ook kunnen aantonen dat de spiergroei versnelt met het gebruik van de supplementen. Ook zien we een daling van het vetpercentage.

Opgelet bij het gebruik van Tongkat Ali

Teveel Tongkat Ali kan leiden tot slapeloosheid. En de combinatie van cafeïne met Tongkat Ali kan deze effecten verhogen. Bijwerkingen tongkat ali treden meestal op bij hoge dosissen.

Besluit

Tongkat Ali is het beste middel om op een natuurlijke manier de seksuele aspecten te verbeteren. Het kan worden gerekend als de nummer 1 seksuele booster. Tongkat Ali extract doet je testosteron en libido op een natuurlijke manier de hoogte invliegen.

Ook Interessant:  Tongkat Ali Stimuleert spieropbouw en verbetert de vruchtbaarheid

Gerelateerde Posts

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 17, 2016 om 9:36 pm
Laatste update: september 20th, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code