Stoppen met roken van Allen Carr beste methode om te stoppen met roken

stoppen met roken


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

De auteur Allen Carr

Allen Carr was een schrijver van zelfhulp-boeken. Hij was jarenlang een extreme roker. Hij rookte tot 60 sigaretten per dag. Telkens hij probeerde te stoppen, herviel hij na enkele dagen terug in zijn oude gewoonte. Op een bepaalde dag echter kreeg hij meer inzicht in zijn eigen verslaving. En kon hij stoppen zonder enige moeite. Daarna heeft hij een systeem bedacht en dat dan later neergepend in een boek. Het boek is in 24 talen reeds vertaald en wordt wereldwijd verkocht.

Gemakkelijkste en meest effectieve manier om te stoppen met roken.

Er zijn reeds talloze onderzoeken gedaan naar de effectiviteit van deze manier. En men noemt de manier van Allen Carr, één van de meest effectieve manieren om het voorgoed vaarwel te zeggen. Omdat roken veelal een mentale verslaving is, begin je echt te begrijpen waarom je telkens verlangt om te gaan roken. Waarom het in stress-situaties moeilijk wordt om niet te roken. Waarom je veel meer verlangt naar eten.

Het boek zal zelfs mensen helpen die eigenlijk niet meteen zin hebben om te stoppen met roken. Omdat ze niet genoeg motivatie of wilskracht hebben. Want wanneer iemand begrijpt wat zijn verslaving inhoudt. Hoe hij of zij in die verslaving is getuimeld enkele jaren voordien. En wat er reeds is gebeurd gedurende de jaren dat men heeft gerookt. Zal men gauw snappen dat stoppen met roken echt een fluitje van een cent is.

Een andere kijk op het stoppen met roken.

In zijn boek gaat Allen Carr ook niet dieper in op de gezondheidsrisico’s van roken. Dat is algemeen bekend. Ook gaat er niet worden uitgelegd hoe de tabak-producenten de mensen willen verleiden met hun campagnes. Nee, er wordt verklaard hoe je verslaafd bent geraakt aan sigaretten en hoe die verslaving in stand wordt gehouden. Hoe het komt dat je altijd terug die sigaret rookt. Hoe het komt dat je na jaren stoppen terug kan beginnen met roken om zo terug te vallen in die oude gewoonte. Wanneer je dit begrijpt krijg je een heel andere kijk op het roken. Je hebt niet meer het idee dat je niet meer mag roken. Je bent echter gelukkig dat je dat niet meer moet doen. Dat de gedachte aan een sigaret je geest niet meer beheerst. Juist daarom wordt dit boek gezien als één van de meest doeltreffende methodes om voorgoed te stoppen met roken.

Ook Interessant:  Stoppen met roken zonder te verdikken

Download nu het gratis E-book met 100 Tips om te stoppen met roken!

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 13, 2016 om 9:40 pm
Laatste update: juli 4th, 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code