Het 7 x 7 Afslank Receptenboek ReviewSociale Media

Volg Ons Ook Op:

Inleiding

7x7 afslank receptenboekOvergewicht is één van de grootste oorzaken voor hartproblemen en diabetes in Nederland en België, alsook in de hele wereld. Het zorgt eerst en vooral voor problemen met je zelfvertrouwen. Je zelfbeeld gaat eronder lijden. Maar ook ontstaan er fysieke problemen. Je bent sneller buiten adem, je hebt minder energie en je voelt je over het algemeen minder goed in je vel.

Om te gaan afvallen heb je een enorm gamma aan mogelijkheden die gaan van verschillende kruiden en supplementen, dieetboeken en volledige programma’s zoals weightwatchers.

Het probleem met al die verschillende mogelijkheden is dat ze allemaal een (bijna volledig) verschillende aanpak hanteren. En dat je dan met een teleurstelling te kampen kan krijgen, waardoor je in plaats van af te vallen terug gewicht kan aankomen. Of te maken kan krijgen met het zogenaamde Jojo effect. Een jojo effect krijg je wanneer je een extreem strikt dieet oplegt aan jezelf.

Door bijvoorbeeld 1 week niet te eten, of 1 week lang slechts 800 Kcal per dag gaat eten. Met dit soort dieet ga je heel snel afvallen. Tot wel 5 Kg per week. Ongeveer 20 kg per maand dus. Het probleem is dat je dat nooit kunt volhouden.

Als je er al niet mentaal doorheen gaat zakken, ga je zeker fysieke problemen ondervinden zoals vermoeidheid, slapeloosheid (ook al ben je doodmoe), hoofdpijn, draaierig gevoel in het hoofd. Na enkele dagen of weken zo’n dieet te volgen ben je volledig uitgeput en ga je automatisch weer gaan eten om je lichaam weer op orde te krijgen. Je gaat veel meer gaan eten dan voorheen omdat je lichaam bijna niks meer heeft van opgeslagen voedingsstoffen. Waardoor je heel snel het verloren gewicht terug erbij krijgt, en zelfs meer.

2 Kilo per week verliezen met 7 x 7 Afslank Receptenboek

7x7 afslankreceptenboek

Bij het 7 x 7 Afslank Receptenboek wordt beloofd dat je zo’n 2 kilo per week gaat verliezen. 2 Kilo is een aanneembaar aantal, maar is al heel veel. Er wordt ook gezegd bij het 7 x 7 Afslank Receptenboek dat het gaat om blijvende kilo’s die erafgaan.

Dus dat er geen jojo effect optreedt. Dat je effectief 2 kilo per week gaat verliezen zal voor iedereen persoonlijk zijn. Gewichtsverlies houdt verband met vele factoren. Niet alleen voeding, al is de voeding wel zeker de hoofdfactor. Er moet ook rekening gehouden worden met je activiteit en de manier waarop je spijsvertering werkt.

Het zal dus voor de ene persoon 2 kg zijn en voor de andere persoon waarschijnlijk maar 1 kilo.

Het klopt wel dat het gaat om blijvend gewichtsverlies. Dit omdat je in het 7 x 7 Afslank Receptenboek een manier van eten aanleert. Met gezonde voedingsproducten, die je dient te blijven gebruiken na het dieet.

mc donalds afvallenHet spreekt voor zich dat wanneer je na een dieet terug zou beginnen met 2 liter Cola per dag en om de 2 dagen naar Mc Donalds gaat, dat je terug zal aankomen. Je dient gezond te blijven eten om dat blijvend gewichtsverlies te behouden. Je leert als het ware een nieuwe manier van leven aan. Vooral een nieuwe manier van eten dan, een gezonde manier.

Ook Interessant:  Helpen Druiven Bij het Vet Verbranden?

Je kan het in tegenstelling tot een dieet, blijvend gebruiken. Omdat het niet echt een dieet is. Het is een levensstijl. Je gaat gezonde voeding eten, waardoor je indien je aan overgewicht lijdt, gaat afvallen.

De schrijver van het 7 x 7 Afslank Receptenboek

jasper alblas receptenboekDe schrijver van het boek heet Jasper Alblas. Hij heeft een zeer ruime kennis over de principes die schuilgaan om te gaan afvallen. Hij maakt daarbij gebruik van vele onderzoeken die verricht zijn naar bepaalde voedingsproducten.

Je merkt dat hij er persoonlijk mee in aanraking is gekomen doordat hij echt de kleinste details bestudeerd heeft. Eigenlijk was hij op zoek naar een manier om gezonder te leven, en kwam op die manier tot de ontdekking dat je met die nieuwe levensstijl ook gewicht kan verliezen.

Waaruit bestaat het 7 x 7 Afslank Receptenboek?

In het boek wordt uitgelegd welke impact bepaalde voedingsmiddelen hebben op je lichaamsgewicht en waar je zeker rekening mee moet houden wanneer je wilt gaan afvallen. Er wordt duidelijk een onderscheid gemaakt tussen de voedingsproducten die overgewicht kunnen in de hand werken en welke voedingsproducten die net dat overgewicht gaan aanpakken.Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Verder bevat het boek dan een hele resem aan gezonde recepten die je kunt gebruiken om gezonder te gaan leven en om af te vallen. Het grote verschil tussen vele andere diëten is dat zijn recepten totaal niet lijken op een dieetrecept. Ze zijn heel lekker en je kan ze evengoed eten zonder dat je wilt slanker worden. Ook bevat het boek een groot aantal bonusrecepten die je krijgt als geschenk.

Enorme variatiemogelijkheden

Telkens wordt ook vermeld bij ieder recept, welke ingrediënten je er eventueel nog kan aan toevoegen, en welke je eventueel kan gaan weglaten. Zo is er een ruime variatie mogelijk in het bereiden van je maaltijd en dat maakt het gebruik van dit boek voor iedereen toegankelijk, los van de voedingsproducten die je niet graag lust.

Je kan ze altijd veranderen door een alternatief en toch hetzelfde resultaat bereiken! Dat maakt het boek zeker niet eentonig en zorgt ervoor dat mensen die houden van afwisseling en variatie dusdanig aan hun trekken komen met deze recepten.

In het boek vind je een aantal extra’s, zoals boodschappenlijstjes. Je kan dan wel denken dat je zelf wel kunt bepalen wat je wilt kopen in de supermarkt. Maar tegenwoordig met al die mogelijkheden, al de mogelijke keuzes die je hebt in de supermarkt, Mayonaise van 35 verschillende merken, om maar een voorbeeld te geven. Dan kan het wel handig zijn als je beschikt over enkele boodschappenlijstjes.

Ook Interessant:  Kunnen we Afvallen met Zaden?

boodschappenlijstje

Nadruk vooral op voeding en niet op sporten en bewegen

gezonde voedingHij stelt ook in zijn boek dat beweging zoals lopen en fietsen, niet meteen een doorslaggevende factor zijn bij het verliezen van gewicht. Voor hem is de voeding het allerbelangrijkste. Wanneer je alle dagen sport en toch de verkeerde ongezonde voeding gaat blijven eten, zal je zeker niet gaan afvallen.

Terwijl je wel zal gaan afvallen wanneer je de juiste voeding gaat eten, maar dan niet aan extra beweging gaat doen. Sporten zal er natuurlijk toe bijdragen dat je sneller gewicht zal verliezen, maar daar wordt niet zozeer dieper op ingegaan. Je kan dat natuurlijk uit eigen initiatief doen. Het zal er zeker voor zorgen dat misschien wel meer dan 2 kilo per week zal kunnen verliezen.

Enkele andere voordelen van het Afslank boek is dat een betere nachtrust gegarandeerd wordt en dat een makkelijkere stoelgang bevorderd wordt.

Een blijvend resultaat wordt gegarandeerd

De reden voor de blijvende resultaten zijn volledig te wijten aan het feit dat je meerdere malen per dag gaat eten en jezelf niet gaat uithongeren. Op geen enkel moment van de dag zal je met het Afslank Receptenboek honger ervaren.

In tegenstelling tot crashdiëten of snel afvalmethodes zal het lichaam zich niet in een staat van reserve bevinden. Wanneer je een crashdieet gaat volgen zal het lichaam zo weinig voeding binnenkrijgen dat het de spijsvertering gaat vertragen en ook nog eens meer energie uit de voeding zal gaan opslaan in het lichaam als reserve.

Uit angst voor mogelijke toekomstige tekorten. Wanneer je dan gaat stoppen met het crash dieet bevindt het lichaam zich nog steeds in die staat van reserve. Na een crashdieet heb je altijd een reuze honger, door de toenemende vermoeidheid zal je gewoon verplicht zijn om te gaan eten. En op die manier de vermoeidheid tegenwerken. Omdat het lichaam extra energie gaat opslaan, zal je heel snel terug aan gewicht bijkomen. In de meeste gevallen is dat meer dan het gewicht voordat je begon met het crash dieet.

Door de verschillende maaltijden gedurende de dag te eten met gezonde voedingsmiddelen en ook alle nodige mineralen en vitamines binnen te nemen zal je daar met het 7 x 7 Afslank Receptenboek geen last van hebben. Het lichaam zal nooit vrezen voor een tekort aan voeding, er komt immers elke 2 a 3 uur nieuwe voeding binnen. Het zal zich ook nooit in een staat van reserve bevinden, met een tragere werking van de spijsvertering en extra vetopslag als gevolg.

Ook Interessant:  Met welke voeding kan ik afvallen?

Het vervolg Album 1

7x7 afslank receptenboek album 1Er is ook een vervolg op het 7 x 7 Afslank Receptenboek met extra recepten voor de mensen die nog nood hebben aan extra inspiratie om aan de slag te gaan. Het is beter opgemaakt dan het origineel maar bevat minder concrete informatie over afvallen.

Er wordt natuurlijk vanuitgegaan dat je het eerste boek gelezen hebt, dus gaat de schrijver als het ware een beetje verder op de kennis die je hebt opgedaan in het eerste boek. Het is vooral gebaseerd op recepten met natuurlijk extra tips om te gaan afvallen, die je dus beter kunt gaan begrijpen en toepassen in het dagelijks leven als je de wetenschap erachter begrijpt en gelezen hebt in boek 1.

Indien je enkel het vervolg Album 1 gelezen hebt of gaat lezen zal je daar zeker ook gewicht mee verliezen. Ze bevatten allebei 7 maaltijden voor 7 dagen. 49 Recepten dus. Als je moet kiezen tussen Album 1 of het origineel 7 x 7 Afslank Receptenboek dan kies je beter voor het Origineel 7 x 7 Afslank Receptenboek.

Het is echter minder mooi opgemaakt dan het vervolg. Maar er wordt beter uitgelegd hoe het gewichtsverlies uiteindelijk tot stand komt. Je zal je eigen lichaam veel beter gaan begrijpen met het eerste boek dan met het tweede boek.

Besluit

7x7 receptenboek boekHet 7 x 7 Afslank Receptenboek zal voor de mensen die het roer willen omgooien en willen werken aan hun gewicht, zeker de nodige hulp bieden. Er zal meteen zichtbaar resultaat te zien zijn en je zal de principes leren begrijpen over hoe je lichaam begint gewicht te verliezen.

Het grote voordeel met dit systeem, ten opzichte van andere systemen om gewicht te verliezen is dat het niet meteen gezien wordt als een dieet. Het was eerst ontwikkeld om een gezondere levensstijl te hanteren en door die gezondere levensstijl ontdekte Jasper dat je er ook gewicht mee gaat verliezen.

Dus het is een manier van leven, geen tijdelijke bevlieging om dan later met het jojo effect terug alle verloren gewicht erbij te krijgen en meer. Daardoor zal je altijd kunnen blijven genieten van een mooier lichaam, van meer zelfvertrouwen, je zal gelukkiger worden en merkbaar meer energie hebben dan voorheen. En dit met een blijvend resultaat!

Geen crashdieet

Het verschil tussen een zogenaamd crash dieet en het 7 x 7 Afslank Receptenboek, is dat je met een crash dieet heel erg snel gaat afvallen en dat het lichaam zich in een andere staat gaat bevinden.

Het lichaam voelt dat een tekort aan voedingsmiddelen aanbreekt en zal daarom minder snel voedingsmiddelen gaan verbranden en meer vet opslaan uit de voeding. Als reserve. Wanneer je deelneemt aan zo’n uithonger dieet, zal je na enkele dagen ook enorm vermoeid worden en de enige manier om de vermoeidheid tegen te gaan is door te eten. Je zal een enorme honger krijgen die je geen andere mogelijkheid zal geven om te eten.

Ook Interessant:  Metabolisme op 100% - Afvallen Zonder Dieet

Het lichaam bevindt zich nog steeds in een staat van opslag en zal dus uit alle voeding die je binnenkrijgt veel meer vet gaan opslaan. Dat zorgt ervoor dat je door het volgen van een crash dieet of met heel snel afvallen je terug gewicht bijkomt, en sneller dan voorheen.

Een tip om zeker te zijn dat je een blijvend resultaat boekt is om alle recepten uit te proberen en er dan enkele favorieten uit te kiezen. Laat ons zeggen dat je van het boek een top 5 samenstelt met recepten die je het lekkerst vindt.

En die dan introduceert in je dagelijks dieet. Je hoeft ze natuurlijk niet altijd op dezelfde dag te eten. Maar zo kan je wel ontsnappen uit de routine die je voorheen had, toen je dit boek nog niet gelezen had. Stel dat je elke vrijdag Lasagna at, kan je dit dan veranderen door een gezond recept om zo de routine van de Lasagna op vrijdag te doorbreken.

Er zijn bijna 5000 Kopieën van het boek over de toonbank gegaan. Als personal weight loss coach heeft Jasper Alblas reeds 30.000 mensen geholpen zijn met het 7 x 7 Afslank Receptenboek en nu genieten van een gezondere levensstijl in een gezonder lichaam.

Het is ook zo dat een 100 % succes garantie gegeven wordt. Dat betekent dat de auteur Jasper Alblas wel heel zelfzeker moet zijn over zijn product.

De prijs voor het boek is € 27.95, dat is niet meteen een hoge prijs. Er zijn sommige mensen die tot € 100 vragen voor hun dieet te volgen.

Daarbij stelt Jasper nog dat het zeer makkelijk te volgen is en dat niemand met een hongerig gevoel zal achter blijven. Doordat je meerdere malen per dag gaat eten is de mogelijkheid om honger te krijgen bijna volledig onbestaande.Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 12, 2016 om 11:18 am
Laatste update: maart 9th, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code