Buikvet verbranden met oefeningen

buikvet verbranden met oefeningen


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Buikvet verbranden met oefeningen

Buikvet verbranden met oefeningen : inleiding

buikvet verbranden oefeningen yogaVeel mensen krijgen vroeg of laat te maken met overgewicht. Of het nu komt door de leeftijd, door een verkeerde voedingskeuze of door een te passieve levensstijl.

Het overkomt veel mensen. Overgewicht is vaak zichtbaar op de meest ongewenste plaatsen. Zoals buikvet bijvoorbeeld. De zomer die nadert en je wilt dat extra buikvet verbranden met oefeningen. Dat is een heel goed idee.

Door oefeningen te doen om buikvet te verbranden zullen je buikspieren groter worden en sneller zichtbaar worden.

Hoe kan je dat buikje wegkrijgen?

oefeningen om buikvet weg te krijgenVeel mensen hebben slechts enkele kilo’s overgewicht maar hebben een zichtbaar buikje dat ze kost wat kost willen wegkrijgen. Voor die mensen is het makkelijk om met oefeningen dat buikje weg te krijgen.

Doordat ze vooral vet opslaan in de buik, zal met behulp van oefeningen het vet verbrand worden en zullen er grotere buikspieren ontwikkelen die zichtbaar worden.

Het is echter een verkeerde interpretatie om het buikje weg te krijgen met oefeningen als het overgewicht dat je hebt, resultaat is van een fout dieet of een passieve levensstijl.

Met buikspieroefeningen te doen kan je makkelijk tot 2 kilo per maand gaan afvallen. Maar wanneer je wenst af te vallen dien je natuurlijk ook rekening te houden met het aantal calorieën dat je inneemt, versus het aantal calorieën dat je verbruikt. Het heeft geen zin om buikspieroefeningen te doen, en een overtollig aantal calorieën blijven innemen.

Buikspieroefeningen zullen het afvallen versnellen wanneer je op de juiste manier begint te eten. Dat betekent dat je gesuikerde frisdranken zoveel mogelijk dient te vermijden, alsook snacks zoals chips en koekjes. Wanneer je dit enkele weken volhoudt in combinatie met buikspieroefeningen zal je heel snel tot resultaat komen.

Zijn buikspieroefeningen dan nodig om te vermageren?

buikspieroefeningen tegen buikvetIn principe kan je evengoed vermageren zonder aan beweging te doen. Vermageren gebeurt enkel en alleen wanneer je minder calorieën inneemt, dan dat je er gebruikt. Ofwel meer calorieën verbruiken dan je inneemt.

Ook Interessant:  5 Heerlijke recepten met chiazaad

Door aan beweging te doen ga je automatisch sneller meer calorieën gaan verbranden dus gebruiken veel mensen dat als extraatje om sneller te gaan afvallen.

Wanneer je dagelijks zo’n 2.000 KCal nodig hebt om te functioneren, dien je maximaal 1.800 Kcal per dag te eten om te gaan afvallen. Als je dan aan beweging doet, kan je als het ware blijven 2.000 Kcal eten en toch gaan afvallen. Doordat je op de dagen dat je aan sport doet, een tekort aan calorieën hebt.

Je kan net zo goed een dieet van 1.800 Kcal volgen en 2 maal per week sporten, dan heb je een dagelijks tekort van 200 Kcal, en de dagen dat je een uurtje sport heb je een tekort van gemiddeld 500 Kcal.

Dat zal het afvallen dan gaan versnellen. Om sneller je doel te bereiken. Het kan echter ook voorkomen dat je met het bewegen, niet gaat afvallen. De reden daarvoor is een verkeerde voedingskeuze. Als je sport heb je meer honger na het sporten. Dus ga je zeker een maaltijd moeten innemen. Dat is ook voor het herstel van groot belang. Als je dan een maaltijd gaat samenstellen met heel veel snelle koolhydraten of ongezonde verzadigde vetzuren, kan het gebeuren dat je weinig resultaat ziet.

Bewegen gaat samen met gezond eten. Gezond eten houdt in dat je maaltijd voorzien is van een groot aantal eiwitten en onverzadigde vetzuren. Langzame suikers zijn ook van groot belang. Dat vind je vooral in peulvruchten zoals erwten, bonen. Ook volkoren producten bevatten langzame suikers. Bruine rijst, bruine pasta en volkoren brood zijn heel goed om te eten tijdens een dieet. Zorg voor voldoende groenten, en vervang ongezonde tussendoortjes door een portie fruit.

Ook Interessant:  Hoe je als vrouw snel kunt afslanken in 8 stappen

Buikvet verbranden met oefeningen en hongergevoel verminderen

Proteïneshakes zijn een goed idee om toe te voegen aan je dieet. Zeker de dagen dat je training doet. Omdat door het hoge aantal eiwitten, de spieren sneller zullen herstellen. Ook zal je minder snel oververmoeid raken door het tekort aan calorieën in tegenstelling tot de overschot aan calorieën die je nodig hebt om spieren te laten herstellen.Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

De kans op volhouden wordt verhoogd door het gebruik van proteïneshakes. Ook zal sneller resultaat gezien worden omdat de spieren sneller gaan groeien.

Een ander voordeel is dat je minder honger zal krijgen door het gebruik van proteïneshakes. Wanneer je wilt buikvet verbranden met oefeningen, krijg je automatisch meer honger. Het extra hongergevoel kan je temperen door deze proteïneshakes, die een verzadigd gevoel gaan geven, je minder snel terug honger gaan doen krijgen.

En voor meer resultaat zullen zorgen. Buikvet verbranden met oefeningen zal helpen om het buikvet minder zichtbaar te maken, buikvet sneller doen smelten, de buikspieren groter maken, wat nog sneller zal lijden tot een platte buik.

Hoe start je om buikvet te verbranden met oefeningen?

buikvet verbranden met oefeningenWanneer je buikvet wilt verbranden met oefeningen doe je er goed aan 3 tot 4 maal per week een 4 tal oefeningen te doen van telkens 4 herhalingen. Je begint met 12 keer, dan 10 keer daarna 8 en ten slotte 6 keer. De buikspiercoach is een gratis e-book waar je buikvet kan verbranden met oefeningen. Je kan het boek gratis downloaden.

In het boek staan meer dan 40 oefeningen om buikvet te verbranden. Je buikspieren zullen zichtbaar sterker en dus groter worden reeds na enkele weken.

Buikvet verbranden met oefeningen is heel goed omdat je meer spieren zal aanmaken, je buikspieren sneller zal zien uitkomen en in de toekomst een hogere verbranding zal hebben. Ook tijdens en na de training gaat je metabolisme de hoogte in. Waardoor je heel snel buikvet zal verbranden.

Download het gratis e-book De Buikspiercoach!

Ook Interessant:  Dagelijkse activiteiten die je helpen extra calorieën verbranden

Buikvet verbranden met oefeningen en gezonde voeding

In geval dat je de buikspieren nog niet ziet uitkomen na 4 weken, wanneer je probeert het buikvet te verbranden met oefeningen, is het aan te raden eens te kijken naar je voeding. Ergens krijg je teveel calorieën binnen dan dat je er verbruikt.

Indien je 3 tot 4x een 30tal minuten buikspieroefeningen doet dan kan je eigenlijk blijven 1800 a 2000 Kcal per dag eten. Maar indien je merkt dat er niet genoeg buikvet aan het verbranden is met de oefeningen zal je moeten minder calorieën innemen.

Vaak kan het al een groot stuk helpen met bijvoorbeeld geen frisdrank meer te drinken. Of gewoon de suiker te minderen. Je kan dan ofwel volledig alle frisdrank gaan bannen uit je dieet. Of het houden op 1 glas cola per dag bijvoorbeeld. Eigenlijk moet je er vanuitgaan dat je niet te strikt mag zijn voor jezelf als je wilt afvallen.

Het komt bijna altijd voor dat mensen de eerste weken van hun dieet enorm gemotiveerd zijn. Misschien iets te gemotiveerd zijn. En dan alle zoetigheden uit hun dieet gaan gooien. Zodat ze een zodanige drang naar die voedingsproducten gaan krijgen. Om dan op een dag volledig te gaan hervallen in oude gewoontes. Hou daar rekening mee en beloon je af en toe met iets ongezonds. Dat zorgt er alleen maar voor dat je het langer zal volhouden.

Stel dat je buikvet wilt verbranden met oefeningen en je hebt een vetpercentage van 30%. Zonder buikspieroefeningen te doen om je buikvet te verbranden zal je de buikspieren zien uitkomen aan ongeveer 25% vetpercentage in je lichaam.

Ook Interessant:  Buikspieroefeningen voor een platte buik

Wanneer je echter oefeningen doet om je buikvet te verbranden zullen de buikspieren groter worden en zal je de buikspieren reeds zien uitkomen aan 28 of misschien wel 30%, hangt natuurlijk af van de intensiteit van je oefeningen en hoe vaak en hoe lang je deze oefeningen doet.

De voordelen van buikvet verbranden met oefeningen

oefeningen tegen buikvetBuikvet verbranden met oefeningen is een absolute aanrader omdat het langs 2 kanten werkt. Ten eerste verbrand je meer calorieën terwijl je de oefeningen doet om buikvet te verbranden. Je blijft zelfs meer calorieën verbranden tot enkele uren na je inspanning.

En ten tweede, doordat de buikspieren groter worden gaat je metabolisme sneller werken doordat spieren metabolisch actief zijn. Je kan dus met andere woorden meer eten, om toch niet bij te komen. Dankzij de oefeningen die je doet om buikvet te verbranden.

Een ander groot voordeel van buikspieroefeningen te doen is dat je een mooiere buik gaat krijgen wanneer je afvalt. Je bouwt spieren op en je verliest gewicht. Dat zijn 2 vliegen in 1 klap.

Download het gratis e-book De Buikspiercoach!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code