Resultaten voor zonnebank

 
 
zonnebank
Schoonheidsinstituut Mieke Sauna en Wellness Nieuwe zonnebank.
Onze zonnebank staat op u te wachten om uw huid, door de gewenste teint, te laten stralen op een veilige en verantwoorde manier. De 3 extra gezichtsbruiners en een projectieplaat ter hoogte van de shouders zorgen ervoor dat uw gezicht en schouders een egale teint krijgen.
Tanning SimplyMe.
Het gebruik van een lotion onder de zonnebank is van groot belang. Buiten het feit dat het de huid intens voedt, bruint de huid ook nog vele malen sneller. Benieuwd naar welke lotion het best bij jouw huid past? Laat je adviseren!
Zonnebank de juiste keus voor jou? Lees de guide! Treatwell.
Onthoud dat je beter langer kunt zonnen onder een lichte zonnebank dan kort onder een sterke zonnebank. Het duurt namelijk even voordat je huid onder de zonnebank pigment aanmaakt. Vervolgens krijg je een brilletje om je ogen te beschermen tegen de uv-straling en kun je kiezen of je tijdens het zonnen een bruiningscrème wilt gebruiken.
Zonnebank Glow.
Zonnebank vanaf 5.320. Terug naar aanbod. Bekijk onze realisaties. Glow Wellness Footer. Hot Spring Spa. Hot Spring Spa's' produceert één van de meest innovatieve en energiezuinige spa's' ter wereld. Al meer dan 40 jaar lang ontwerpen en bouwen wij spa's' met een unieke massage, gebruikersvriendelijke waterverzorgingssystemen en eigenschappen die de gebruikskosten laag houden.
Vermijd de zonnebank Radio 2, de grootste familie.
Daaruit blijkt dat zonnebankgebruikers vaak denken dat het gebruik van een zonnebank veiliger is, dan blootstelling aan de zon. Maar de grootste reden waarom zij de zonnebank gebruiken is naast een mooi kleurtje, ook het voorbruinen ze denken dat als ze al een laagske bruin hebben, dan minder snel verbranden in de echte zon.
Zonnebanken zijn kankermachines gezondheid.be.
Een verplichting tot registratie van elke zonnebank in België, meer sensibilisatie van de gebruiker en strengere controles op zonnebankcentra vanwege de overheid zijn onontbeerlijk als we ooit het risico op huidkanker door zonnebanken willen doen dalen. Verder zijn er sommige reclameadvertenties, die suggereren dat het mogelijk is om zonder gevaar een zonnebank te gebruiken, of dat zonnebankgebruik zelfs goed is voor de gezondheid.
zonnebank Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Bent u nog geen 18 jaar dan mag u niet onder de zonnebank. Si vous n'avez' pas encore 18 ans, vous ne pouvez pas faire de banc solaire." Heeft u een huidtype 1 dan mag u geen gebruikmaken van de zonnebank.
Zonnecenter Ipatinga in Hoogstraten - Mooi bruin.
Na de keuze van de zonnebank kan u op een veilige en aangename manier komen zonnen en ontspannen bij Zonnecenter Ipatinga. De naam van het zonnecenter is Ipatinga, wat Zuiver" Water" betekent en tevens de geboortestad is van mij. Correct zonnebank gebruik.
Sun Planet zonnestudio.
De zonnebank roept, ontegensprekelijk bij een aantal mensen wel eens vraagtekens op zeker, wanneer daarover zo nu en dan eens iets in de media verschijnt het, geen bij u steevast voor de nodige verwarring zorgt.Om deze verwarring te verhelpen heeft FEBELSOL een tabel opgesteld.Zoals u kan zien dient de zonnebank meer dan alleen om een bruin tintje te bekomen Redenen genoeg dus om te zonnebanken!

Contacteer ons