Resultaten voor plafond

 
 
plafond
Vals plafond plaatsen: Gyproc vs. Spanplafond, Werkwijze Prijs.
We geven hieronder een indicatie van de prijzen voor een vals plafond. Gyproc plafond Prijs. De prijs hangt af van veel factoren, zoals de moeilijkheidsgraad, het oppervlak, het plaatsen van isolatie of spots. De prijs voor een gyproc plafond bedraagt € 55 à € 70 per vierkante meter. De prijs hangt af van het soort materiaal en toevoegingen, zoals isolatiemateriaal, spots etc. De gemiddelde prijs voor een spanplafond bedraagt € 50 à € 120 per vierkante meter.
Plafond units Compacte luchtbehandelingsunits Systemair.
Luchtbehandelingsunits voor toepassing in het verlaagde plafond zijn speciaal ontworpen voor installatie onder het dak met een beperkte inbouwhoogte. De serie omvat alternatieve warmtewisselaars, tegenstroom of warmtewiel. Alle modellen hebben een regelsysteem, ventilatoren en filter, evenals een warmtewisselaar in een geïsoleerde, enkele behuizing.
Vloer en Plafond Warmtepompen General Warmtepompen Airconditioning.
Vloer en plafond AircoHeaters. General vloer en plafond AircoHeaters koelen en verwarmen op uiterst energiezuinige wijze en bieden een aangenaam comfort. Vloer units zijn ideaal indien verwarmen primeert op koelen omdat montage net boven de vloer zorgt voor een optimale verspreiding van de warme lucht.
Akoestische plafond- en wandoplossingen om onze ruimtes mooier en beter te maken.
Rockfon Color-all Kies voor een plafond in kleur met de Colours of Wellbeing. Laat je inspireren. Wij zijn Rockfon Akoestische oplossingen voor een gezonde ruimte waar iedereen creatief, gefocust en gedreven kan zijn. Rockcycle Recycling Service Kies voor Rockcycle en lever een bijdrage aan de circulaire economie.
Plafond renoveren? Vergelijk 5 soorten plafondafwerking als vals plafond.
Stucwerk door stukadoor. Stucwerk, in de volksmond ook wel stucen genoemd, is het aanbrengen van een laagje sierpleister over het plafond. Sierpleister kan beter tegen vocht dan Gyproc, maar meestal heb je hier wel een extra laag speciale verf voor nodig.
Plafond renoveren? Vergelijk 5 soorten plafondafwerking als vals plafond.
Om een goede keuze te maken wat een geschikt vals plafond voor jou is kun je hier op de beste manier de plafonds met elkaar vergelijken.: Een bestaand plafond is ideaal om af te werken met een spanplafond. Het spanplafond heeft tal van voordelen t.o.v. gipsplaten, hout of een systeemplafond. Je kan kiezen tussen de plaatsing van een PVC spanplafond of een polyester spanplafond. Eén van de grote troeven is dat het zeer snel geplaatst wordt. Richtprijs standaard spanplafonds: €70 - €95 m. Allereerst kijken we naar gipskarton, die ook wel bekend staat onder de merknaam Gyproc.
Plafondunits - Novy.
Fluisterstil, uiterst efficiënt en discreet ingewerkt in het plafond of een decoratieve nis. Heb je een kookeiland, dan is een ingebouwde afzuigkap ideaal. Of kies voor een decoratieve eilandkap als absolute eyecatcher. Met afstandsbediening of via een geïntegreerde InTouch bediening in de kookplaat, een afzuigsysteem met of zonder afvoer, geïntegreerde ledverlichting: binnen het aanbod Novy plafondunits vind je ongetwijfeld de perfecte afzuigkap voor jouw keuken.
Huishoudtip: Geef je plafond ook eens een schoonmaakbeurt. Huishoudhulp in de buurt Easy Life.
Deze plafonds kunnen immers vettig of vuil worden door roet of nicotine. Je kunt uiteraard ervoor kiezen je plafond opnieuw te verven, maar afwassen is vaak veel eenvoudiger! De manier waarop je je plafonds een beurt geeft, hangt af van het soort plafond.
SQ-Plafond LCC-Plafonds.
Het SQ-Plafond is een zeer veelzijdig plafond dat u toepast in winkelgalerijen, bedrijfsgebouwen, kantoren, vergaderzalen, openbare ruimtes, ziekenhuizen, winkels, magazijnen. Met de LCC-Clip-In-Cassettes kiest u voor een veelzijdig brandstabiel plafond. Het gaat om vlakke tegels die u monteert op een onzichtbare Clip-In structuur.

Contacteer ons