Meer resultaten voor borst

 
 
borst
Borst - Wikipedia.
Soms wordt met de" borst" ook de borstkas en de voorkant van het lichaam ter hoogte daarvan bedoeld, als in de zin borst" vooruit" of ter" hoogte van de borst. Dit artikel behandelt de menselijke vrouwelijke borst. 1.2 De tepel.
Aangeboren misvormingen van de borst beautiful A.B.C.
De lezer kan voor verdere details het hoofdstuk over borstreconstructie raadplegen. 1: Volledige afwezigheid van de tepel en de borst aan de linkerkant. 2: Afwezigheid van de borst aan de linkerkant, maar de tepel is aanwezig. Supernumeraire tepel en borst.
Borsten - Menselijk lichaam Gezondheidsplein.nl.
Hierdoor knijpen spiercellen rond de melkklieren zich samen, waardoor de melk in de melkkanaaltjes komt. Het bindweefsel in de borst zorgt voor stevigheid en de hoeveelheid vetweefsel bepaalt de grootte van de borst. Hiernaast beschermen het bind- en vetweefsel de bloedvaten en melkklieren in de borst.
Borst Augmentatie vergroting: Ingrepen: Plastische Heelkunde UZ Brussel.
Vooraf krijgt u informatie over de soort prothese die zal worden gebruikt siliconengel of zoutwaterprothese en eveneens over de insnede die zal worden toegepast rond de tepelhof, via een sneetje in de plooi onder de borst of via de oksel.
Fysiologie van de borst beautiful A.B.C.
De verandering in vorm en volume van de borst is te wijten aan een toename van de klierbuisjes, het vetweefsel en het steunweefsel van de borst. Wanneer het tepelhof dezelfde contour van de borst volgt is de borstklier volledig ontwikkeld.
Borsten AZ Nikolaas.
Aan de aanvragende artsen van mammografie, echografie van de borsten of MR van de borsten, vragen wij om beide formulieren in te vullen zodat het medisch dossier van de patiënt kan worden vervolledigd. Deze onderzoeken mogen slechts één maal per jaar gebeuren.

Contacteer ons