Kruiden Voor Borstvergroting Gebruiken?

kruiden voor borstvergroting


Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Kruiden Voor Borstvergroting Gebruiken?

Kruiden voor borstvergroting – 5 Kruiden die werken

Naast een mooie gezicht zijn een van de fysieke aantrekkingspunten van vrouwen hun borsten. Vaak wordt vooral door mannen gesuggereerd, hoe groter de borsten, hoe beter. Vrouwen die hun borsten te klein vinden kunnen dan kruiden voor borstvergroting gebruiken. Als goedkoper alternatief voor implantaten natuurlijk.

Er zijn enorm veel mogelijkheden om chirurgisch de borsten te vergroten. Er bestaan ook talloze crèmes die beloven dat ze de boezem groter gaan maken. En er bestaan dus ook kruiden voor borstvergroting.

Natuurlijke middelen voor een grotere boezem zullen hoofdzakelijk de borsten gevoeliger maken voor het vrouwelijk hormoon oestrogeen. Ze zullen niet meteen altijd zorgen voor een verhoging van het algemene oestrogeen in het lichaam. Maar zullen de cellen in de borsten gevoeliger maken voor het oestrogeen. Op die manier kunnen kruiden voor borstvergroting effectief zorgen voor een grotere boezem.

Waarom kruiden voor borstvergroting gebruiken?

Heel vaak zijn vrouwen met kleinere borsten tevreden over de grootte van hun boezem. Ze vinden het makkelijker om gepaste kleding te vinden. Hebben vaak geen BH nodig en dienen ook niet zoveel seksueel getinte commentaar te verduren. Toch voelen vrouwen zich vaak niet vrouwelijk genoeg wanneer de boezem niet groot genoeg is. En daarom kunnen kruiden voor borstvergroting wel een oplossing bieden.

Grotere borsten zullen de vrouw meteen meer vrouwelijk voelen. Ze ervaren dat ze meer aandacht krijgen en voelen zich aantrekkelijker.

Ze groeien op met het geloof dat grotere borsten meer acceptabel zijn om kinderen te baren en om borstvoeding te geven.

Ook Interessant:  DIM Supplement Werking en Voordelen

natuurlijke borstvergrotingEr kan ook druk gevoerd worden uit de omgeving. Onder vriendinnen kan vaak worden gepraat over de grootte van de boezem. Er kan mee gespot worden of er kan zelfs in bepaalde gevallen een complex ontstaan door de kleinere boezem of de boezem die niet groot genoeg is voor het beeld dat je hebt van jezelf.

Daarnaast wordt in de media, op televisie en in reclameblaadjes vaak gebruik gemaakt van vrouwen met een grotere boezem. Zo kan het wel eens lijken dat je de enige vrouw op aarde bent die een kleinere boezem hebt.

Voor de mannen

Mannen hebben het liefst grotere borsten. En dat komt vooral doordat grotere borsten een betere vruchtbaarheid suggereren en ook gezondere kinderen zou baren.

Mannen met een moedercomplex of met andere problemen uit de kindertijd verkiezen ook vrouwen met grotere borsten. Het is bij mannen, hét lichaamsdeel die hen het meest aantrekt in vrouwen.

Bepaalde culturen en rassen vergelijken groter borsten met een socio-economische status. Wanneer een vrouw een grote boezem heeft, heeft ze makkelijk toegang tot voeding. Niet alleen voor haarzelf maar ook voor de kinderen die ze ter wereld brengt en voor de man die haar zwanger maakt.

Vrouwen met grote borsten hebben meer sexappeal dan vrouwen met kleinere boezems. En vrouwen met grotere borsten kunnen mannen meer seksueel plezier geven.

Dit klopt natuurlijk allemaal niet en vrouwen met kleine borsten kunnen een man evenveel voldoening geven dan vrouwen met grote borsten. Vaak zelfs nog veel meer dan dat, maar dit is de oer-opinie van mannen in het algemeen.

Ook Interessant:  Alternatieve behandeling voor levercirrose

Kruiden voor borstvergroting

Dong Quai Wortel

Dong Quai wortel zijn kruiden voor borstvergroting doordat ze de aanmaak van progesteron gaan verhogen en de borstcellen op een natuurlijke manier gezonder gaan maken.

Ook kan dong quai gezien worden als een ideaal middel voor vrouwen die last hebben van PMS. Omdat de plant oestrogeenachtige effecten kan nabootsen zal ze helpen om symptomen van PMS te onderdrukken.Sociale Media

Volg Ons Ook Op:

Deze kruiden voor borstvergroting worden ook wel soms vrouwelijke ginseng genoemd. Omdat dong quai zoveel voordelen te bieden heeft voor vrouwen.  Dong Quai wortel wordt genomen in supplement.

Cnicus of Benedictus Distel

Cnicus of Benedictus Distel, ook wel gezegende distel zijn een ander in de lijst kruiden voor borstvergroting. Ze gaan de bloedtoevoer in ht lichaam verbeteren en gaan op die manier de melkklieren in de borsten gaan stimuleren. Op die manier wordt op een natuurlijke wijze de boezem groter. Een extract kan worden gedronken met water.

Paardebloem

Paardenbloem bevat fyto-oestrogenen en zal op die manier de hormonen regelen en de gezonde groei van weefsel in de borsten gaan stimuleren. De paardenbloem kan ook worden gebruikt in supplement.

Opletten met een te hoge hoeveelheid paardebloem omwille van de zeer sterke vochtafdrijvende werking en de laxerende werking van de plant!

Fenegriek

fenegriek borstenFenegriek is een zeer krachtig fyto oestrogeen. Het zal niet alleen de productie van oestrogeen gaan stimuleren, maar vooral ook prolactine. Prolactine is het hormoon die bij mannen, vrouwelijke borstvorming doet optreden. En zal dus bij een verhoogde waarde, bij vrouwen de borsten doen groter worden.

Ook Interessant:  Kruiden Die Het Bloed Verdunnen

Van alle kruiden voor borstvergroting is fenegriek wellicht de bekendste en meest gebruikte. Tijdens de zwangerschap mag een supplement met fenegriek echter niet gebruikt worden.

Saw Palmetto

Saw Palmetto zal ervoor zorgen dat een teveel, aan testosteron wordt gecontroleerd. Een teveel aan testosteron kan de boezem beletten om te gaan uitzetten. Op die manier zal de boezem groter worden. Saw palmetto wordt in capsules gebruikt.

Crèmes voor borstvergroting

We kunnen naast de kruiden voor borstvergroting ook crèmes voor borstvergroting gaan gebruiken. Er bestaan verschillende soorten. Elk met een verschillende functie. We leggen ze hier even voor je uit.

Volume crèmes voor borstvergroting

Deze crème zal de borsten groter maken doordat de werkzame stof het vetweefsel in de borsten gaat stimuleren. Dit werkt dus niet op dezelfde manier als de meeste kruiden.

Het zal er ook niet voor zorgen dat we meer vet in het algemeen gaan opslaan. Dit wordt enkel en alleen in de borsten zo. Men gaat er van uit dat we door dit toe te passen, de borsten tot zo’n 8% groter kunnen maken.

Ook kan je rekenen op een zachtere huid en stevigere borsten. Deze crèmes voor borstvergroting dienen twee keer per dag aangebracht worden. ’s Ochtends en ’s avonds. Het wordt aangebracht op de borsten en moet licht ingemasseerd worden. We dienen dit 8 weken te gebruiken voor het beste resultaat. De twee werkzame stoffen in deze volumizing crème is volufuline en kigeline.

Conclusie

Er bestaan verschillende kruiden voor borstvergroting die we kunnen gaan gebruiken. Ze zijn bijna allemaal volkomen onschadelijk doordat ze bestaan uit natuurlijke elementen van planten en bloemen. Toch dient er vooral met paardebloem in de gaten gehouden worden dat een hoog gebruik kan resulteren in diarree en uitdroging. Omdat paardebloem een zeer sterk vochtafdrijvend middel en een laxerend middel is. Om die reden kies je beter voor een lichte hoeveelheid paardebloem.

Ook Interessant:  Helpt Vitamine B Tegen Haaruitval?

Het meest positieve en meest gebruikte van alle kruiden voor borstvergroting is fenegriek. Dit komt doordat het makkelijk in de voeding kan worden gebruikt. Het kan in supplement worden gebruikt en heeft geen grote nadelen voor de gezondheid. Alleen wanneer vrouwen zwanger zijn wordt het afgeraden om fenegriek te gebruiken.

Redactie Redactie Gepubliceerd: juni 17, 2016 om 1:24 pm
Laatste update: september 19th, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code