Resultaten voor kapper

 
 
kapper
kapper WikiWoordenboek.
Oekraïens: uk m. Pools: fryzjer pl m. Portugees: cabeleireiro pt m. Roemeens: coafor ro m. Russisch: ru m. Slowaaks: kaderník sk m. Spaans: peluquero es m, barbero es m. Tsjechisch: kadeník cs m. Turks: kuaför tr, berber tr. Zweeds: barberare sv g. Het woord kapper staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd kapper" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. kapper" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. Woordenboek der Nederlandsche taal 1864-2001. Weblink bron Gearchiveerde versie Word Prevalence Values op ugent.be. beroep kapper; iemand die beroepsmatig de kapsels van mensen verzorgt, haarkapper. beroep kapper; iemand die beroepsmatig de kapsels van mensen verzorgt, haarkapper. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitlekapperoldid4231964.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 6. Woorden in het Nederlands met audioweergave.
Kapper Spelletjes Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.nl!
Combineer de rockster Hannah Montana met de gekke Miley en breng twee personaliteiten samen. Kapper Spelen Kapper Spelen Knip een mooi kapsel voor het meisje! Meisje Naar De Kapper Meisje Naar De Kapper Was en knip het haar van dit schattige meisje.
BrainWash Kappers - Brainwash Kappers.
Het is ook een superfijn product om meer volume en textuur te creëren. Het geeft een lichte body en meer stevigheid aan het haar, zonder een witte waas achter te laten. Je moet natuurlijk wel even goed schudden voor gebruik.
Kapper Spreekbeurten.info.
Je kunt je spreekbeurt over de kapper geven als misschien kapper wil worden, maar ook als je het gewoon leuk vindt om naar de kapper te gaan. Het werk van een kapper. Een kapper knipt het haar niet alleen, maar doet hier ook andere dingen mee.
Kapper - Wikipedia.
Een kapper aan het werk. De Frans-Spaanse kapper Salvador geeft in de kappersacademie te Rotterdam een demonstratie van de nieuwe haarmode 1962. Bioscoopjournaal uit 1962 over de zevende wereldkampioenschappen voor dames- en herenkappers in de RAI te Amsterdam. Bioscoopjournaal uit 1960.
kapper Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kapper DE kapper ES kapper FR. Definities op Encyclo.nl: Kapper 10x. Vertalingen kapper NLEN. iemand die als beroep het haar van mensen verzorgt barber, hairdresser, stylist.
Kapper 10 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordkapper.: 1 Een kapper of kapster is iemand die zich beroepsmatig bezig houdt met het knippen en stileren van menselijk haar. 2 Een kapper of kapsalon is een bedrijf waar een kapper of kapster zijn beroep uitoefent. Gevonden op https//www.kappers.nl.:
Synoniemen van kapper; ander woord voor kapper synoniemen.net.
barbier, coiffeur, friseur, haarkapper, hairstylist kapper zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: woordverbanden van kapper grafisch weergegeven. woorden met een verwante vorm.: bij andere sites.: WikiWoordenboek Memodata Van Dale Synoniemen Interglot. ANW WNT i ii iii iv v Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek.
Vrouwen Prijzen Prijzen Brainwash BrainWash Brainwash Kappers. Kappers. Kappers.
Great hair for less. We vinden het belangrijk dat je blij wordt van je haar. En daar hoef je niet de hoofdprijs voor te betalen. Daarom hanteren we in al onze salons dezelfde lage kapper prijzen. Voor mannen en vrouwen.

Contacteer ons